Skip to main content

Experiència i esforç

Des dels inicis de Korda ‘s la nostra filosofia ha estat molt clara: fabricar cordes amb acabats estàndard d’alta qualitat amb què garantir més seguretat a l’usuari.

Actualment, part de l’equip humà de Korda ‘s practica el barranquisme, l’escalada, l’espeleologia o està altament qualificat en treballs verticals, activitats que ens permeten dialogar amb experts i professionals per estar a l’última de les diferents tècniques i de les formes d’ús de les cordes amb què es duen a terme cada un dels exercicis. D’aquesta manera, podem investigar sobre les necessitats que requereixen aquests esports, doncs el nostre objectiu és minimitzar riscos, millorar la qualitat de les cordes i garantir la seguretat de l’usuari. Tot això sumat a l’experiència de fabricació i a l’afany per aconseguir la millora constant dels nostres productes, ens ha fet evolucionar i revolucionar aquest món a nivell tecnològic i en el desenvolupament de nous sistemes productius.

 

Treballem per oferir cordes d’un acabat estàndard del més alt nivell, a més d’unes excel·lents prestacions mecàniques, a fi de garantir la màxima seguretat i confort de l’usuari.

A Korda ‘s comptem amb un equip de R + D + I que té la funció investigar i millorar contínuament els processos de fabricació i els materials empleats per tal de minimitzar els riscos i augmentar la seguretat dels usuaris. Paral·lelament a aquest objectiu, hem desenvolupat un complet sistema mitjançant el qual podem garantir una excel·lent qualitat i l’homogeneïtat de les nostres cordes. El nostre treball va permetre que Korda ‘s obtingués la ISO 9001 i la certificació de les cordes segons l’article 19 (Mòdul D) de l’reglament UE2016-425.

La línia de productes que mostrem a continuació és el resultat de l’esforç i les ganes d’innovar per part de tot un equip de professionals que creuen en la feina ben feta.

iso 9001
Kordas innovacion

La nostra història

1945
Inici empresa

Neix SACID, empresa dedicada a la fabricació de cordes torçades de cotó i torçats prims per les colònies tèxtils dels voltants.

2000
Traçabilitat

Inici de la traçabilitat. Seriat individual per cada unitat de producte venuda.

 

2002
Stability

Acabat termoquímic que garanteix la completa unió entra la funda i l’anima de la corda. Totes les parts de la corda treballen com una sola estructura, millorant l’estabilitat i la durabilitat de la corda.

2003
Lluisa 10,5 BINORMA

Primera i única corda al mercat, 100% poliamida, certificada com a DINAMICA i SEMIESTATICA simultàniament. Compleix els requeriments de la EN1891 i la EN892.

2007
Titan System

Sistema constructiu PATENTAT que incrementa la seguretat de la corda en cas de fregament de la funda. Incorpora una tercera estructura constituïda per una sèrie de filaments paral·lels al eix de  la corda, formant una autèntica armadura.

2010
Summum System

Unió del Stability i el Titan System, aconseguint la màxima cohesió entre la funda i l’anima, gràcies als avantatges dels dos sistemes amb provada experiència.

2017
Dana 10 INTERVENCIÓ

Corda desenvolupada per admetre rapels a molta velocitat sense cremar-se la funda. Fabricada 100% poliamida per a un bon comportament i durabilitat.

2020
Nous projectes pròximament

KORDA’S sempre està a la vostra disposició i tots els suggeriments seran atesos,
la vostra col·laboració ens ajuda a millorar cada dia.