Skip to main content

L’ avanç i la innovació en les cordes tècniques per a ús esportiu i professional és molt important. A KORDA’S li donem molta importància a la tecnologia aplicada a les cordes per desenvolupar tots els nostres productes. Fabricar cordes amb acabats estàndards d’alta qualitat és vital per garantir la seguretat de l’usuari.

El nostre coneixement tecnològic sorgeix de la nostra pròpia experiència en el món vertical. Gràcies a això, desenvolupem la nostra pròpia tecnologia aplicada a les cordes, tenint en compte les singularitats i especificitats concretes que requereix cada producte en funció del seu ús. A KORDA’S disposem de la tecnologia necessària per oferir cordes de qualitat i seguretat.

Quines són les principals innovacions respecte a la tecnologia aplicada a les cordes?

 

stability

STABILITY

Sistema pioner en la unió total de la funda i l’ànima des de l’any 2002.

Totes les parts de la corda treballen al mateix temps. Eliminació del desplaçament de la funda respecte l’anima. Major estabilitat dimensional al llarg de la seva vida útil. Redueix el progressiu encongiment de la corda al llarg del temps.

titan system

TITAN SYSTEM

El TITAN SYSTEM és més que un acabat, és un innovador sistema de fabricació de corda patentat. Ofereix importants millores i prestacions. Fins aleshores, les cordes que s’han utilitzat en l’àmbit de muntanya i seguretat estan construïdes bàsicament per 2 estructures, l’ànima i la funda.

El TITAN SYSTEM incorpora una TERCERA ESTRUCTURA constituïda per una sèrie de fils paral·lels a l’eix de la corda, per l’interior de l’estructura de la funda, convertint-se així en una AUTÈNTICA ARMADURA.

En una corda convencional els fils de la funda descriuen un recorregut helicoidal, i totes passen pel mateix lateral de la corda realitzant cicles de pocs centímetres. Això provoca que si la corda pateix un desperfecte  important en un lateral, tots els fils de la funda queden afectats de forma que la funda es pot estripar.

Amb aquest sistema, encara que la funda pateixi un dany important longitudinal no s’estripa, ja que l’armadura TITAN ho evita.

summum system

SUMMUM SYSTEM

Sistema constructiu de la tercera generació de KORDA’S. Unifica l’acabat i el sistema constructiu STABILITY i TITAN SYSTEM, aconseguint una major cohesió d’ànima-funda i  encara una major seguretat, al unir els avantatges dels dos sistemes diferents amb experiència provada.

És la màxima seguretat que, fins a dia d’avui, es pot oferir als usuaris de cordes tècniques. 

La tecnologia aplicada a cordes: també en els acabats d’alta qualitat

ICE SYSTEM

ICE SYSTEM

Acabat hidròfug de repel·lència a l’aigua segons els apartats 2.1.2 i 3.2 de la norma UIAA 101:2019 Water Repellent en la que s’exigeix una absorció d’aigua inferior al 5%. El tractament ICE System de Korda’s garantitza una absorció d’aigua menor al 2,5%. A més, proporciona a la corda una major resistència a l’abrasió.

total dry

TOTAL DRY


Acabat termoquímic amb Fluocarbono. La corda és impermeableabsorbeix menys aigua, dura més i es retarda la congelació. 

central end mark

CENTRAL-END MARK

Marques a la corda amb una tinta especial que no afecta a les característiques de la corda i que permet una identificació clara del centre de la corda i dels extrems. 

 

durability

DURABILITY

Gran resistència al fregament amb una tacte molt més agradable.       

 

 

SHRINKLESS

La corda ha estat preencongida i aditivada a fàbrica per millorar la relació Tacte-Abrasió.  Aquest acabat fa que no sigui necessari mullar la corda abans d’utilitzar-la.

De la bobina directe a la vertical!